Se filmen The Grey Escape i Uppsala

Nyheter från Cykling utan ålder i Uppsala.

I Uppsala har cyklarna rullat sedan i maj och ni som är volontärer har verkligen spridit mycket glädje till våra äldre. Ni som vill veta mer om projektet, träffa andra volontärer och oss i projektledningen är välkomna till filmvisningen av ”The Grey Escape”, 21 september 18.00-20.00, Karl-Johansgårdens aula, Svartbäcksgatan 52.

Den prisbelönta filmen handlar om ett gäng äldre, som ger sig ut på ett äventyr med volontärerna från Cykling utan ålder. Det blir en härlig resa där resenärerna får vind i håret och återfår livsgnistan. Filmen är 30 minuter.

I samband med filmvisningen invigs Röda korsets cykel. Mejla till teresa.uggla-kerrou@uppsala.se senast 16 september, om du kan närvara. Det är först till kvarn som gäller. Aktiviteten är en del av trafikantveckan, mer information på www.uppsala.se/trafikantveckan.

Önskemål: en hamburgare

Under invigningen av cyklarna i Uppsala frågade en journalist vart Gunilla Möller helst skulle vilja cykla. Svaret blev ner på stán och äta en hamburgare. Nu har hennes önskan gått i uppfyllelse och väninnan Eva Eriksson följde med på den gastronomiska turen som avslutades med fika på Gula villan i Stadsträdgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *