Cykling utan ålder ❤ Hövding!

Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera den svenska, Malmöbaserade hjälmtillverkaren Hövding som vår senaste sponsor!

”Det är fantastiskt att få vara med om att göra vardagen lite roligare för de äldre, att få dem att uppleva friheten med cykling och rätten att få känna vind i håret oavsett ålder. Jag hoppas att fler företag kommer att engagerar sig i cykling och bli ”cykelpiloter”. Detta sätt att använda cyklar är ytterligare ett bevis på cykelns förträfflighet i städer”, säger Hövdings vd Fredrik Carling.

Hövding har generöst sponsrat varje cykel med en av deras airbag-inspirerade hjälmar som piloterna nu kan använda under turen. Inte nog med det! Hövding kommer också att en gång under varje cykelvänlig månad låta sina anställda turas om att vara cykelpiloter för de äldre i Malmö! Snacka om engagemang!

Kort och gott – Cykling utan ålder ❤ Hövding!

PS! Representerar du också ett företag, organisation eller förening och vill delta? Tveka inte att höra av dig!

 

v43ulxgt6fq77pdjdhoq
Fredrik Carling och Anna Katarina Skogh från Hövding som cykelpiloter med Ingegerd och Britta från äldreboendet Danska vägen samt Åke från Fosieborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *