MALMÖ: Kickoff: Bli pilot i vår!

Kickoff: Bli pilot i vår!

Under våren kommer ett antal utbildningstillfällen erbjudas till er som har intresse av att bli piloter. Ni kommer att tillsammans med en erfaren pilot att få prova på att cykla både med och utan passagerare och få en liten genomgång i hur cykling utan ålder fungerar.

Cykling utan ålder. Äldreboende Danska vägen. Beställare: Sara Forslund, Frida Beijer Foto: Sanna Dolck

Under vecka 16 & 17 bjuder Cykling utan Ålder in till 6 utbildningstillfällen på de olika anslutna äldreboendena för er som vill bli frivilliga piloter. En erfaren pilot visar er hur cykeln fungerar och används säkert ute på gatan. Du får möjlighet att själv provcykla en bit både med och utan passagerare. Du får också möjlighet att bekanta dig med äldreboendets personal och deras rutiner kring cyklingen. Passa på att reservera en plats på pilotutbildningen genom att skicka ett mail till malmo@cyklingutanalder.se. Kom så cyklar vi!

P.S! Vi kommer att turas om att cykla på lastcykeln så ta med din egen cykel också så kan alla hänga med på turen! Utbildningen varar mellan 14.00 och 16.00.

Nedan finner du aktuella datum för utbildningen. Utbildningen börjar klockan 14.00 och varar cirka två timmar inklusive en cykeltur med några äldre. Vi ses!

Datum Äldreboende Adress Utbildningsansvarig
Lör 16/4 Bellisgården Bellisgatan 13 Kalle Albjär
Sön 17/4 Fosieborg Lindeborgsgatan 361 Kalle Albjär
Mån 18/4 Lekatten Södra Förstadsgatan 97A Maria Örn
Fre 22/4 Danska Vägen Danska vägen 16C Kerstin Geppert
Lör 23/4 Päronskogen Andersgatan 14 Peter Andersson
Sön 24/4 Kryddgården Thomsons väg 62 Peter Andersson

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *