MALMÖ: Mingel med Cykling utan ålders ”Öresund Runt 2016” på Malmö Live!

Mingel med Cykling utan ålders ”Öresund Runt 2016” på Malmö Live!

Den 7-9 juni beger sig tio lastcyklar med cirka 20 äldre ut på ett riktigt cykeläventyr. Från Köpenhamn, via Helsingör, över till Helsingborg, ned till Landskrona för att slutligen anlända i Malmö den 9 juni. Denna bedrift skall såklart firas!

Kom och träffa dessa cykelhjältar klockan 16.00 på träbryggan utanför Hotel Clarion, Malmö Live på Dag Hammarskjölds torg 2. Cykling utan ålders grundare Ole Kassow kommer berätta om resan och projektets historia och därefter går ordet vidare till kommunalråd Carina Nilsson med ansvar för äldrefrågor i Malmö som berättar om projektets betydelse för Malmö.

Musik och mingel utlovas! Så, kom ner till träbryggan och inspireras av denna fantastiska resa!

OBS! Alla som vill är välkomna att ansluta i Lomma klockan 14.00 vid Lomma Glassfabrik, Kajgatan 26, för att därefter gemensamt cykla den 12 km långa, vackra kuststräckan in till Malmö!

Väl mött!

Free Trishaw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *