Cykling utan ålder + Nordisk Panorama Film Festival = Sant!

Den 16-21 september intar Nordisk Panorama Film Festival Malmö! Nordisk Panorama Film Festival innebär fem dagar i Malmö med biografvisningar av berättelser från hela världen samt festligheter för stora och små. Festivalen ses som en av de största filmfestivalerna, och skyltfönster ut mot världen, för Nordiska kort- och dokumentärfilmer. Fullständigt program släpps 1 september men vi kan redan nu avslöja att filmen Magnus” – dokumentären om norske schackspelaren Magnus Carlsens fascinerande resa kommer att inleda festivalen. Dessutom kommer filmen om Cykling utan ålder kommer att finnas med!

Vi har biljetter till detta spännande event! Till varje cykel kommer det finnas tre tillhörande festivalpass som ger dig och dina passagerare gratis inträde till samtliga filmer som visas under festivalen. Så, är du pilot eller funderar på att bli det? Ta chansen och ta med dig en äldre eller två ut på stan för att se en spännande kortfilm eller dokumentär! Det finns garanterat något för alla smaker.

Fullständigt program (när det publicerats) och mer information om festivalen hittar du på: http://nordiskpanorama.com/

Vi ses!

 

IMG_2949-copyaaa

Magnus_Nordisk_Panorama_Filmfestival_2016_press

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *