Cykling utan ålder – Svenska Röda Korset.

Konferens Uppsala.

Livsglädje hela livet – är det möjligt?

Cykling utan ålder – Sverige deltog i en dags-konferens anordnad av Uppsala kommun. Inför ett hundratal åhörare från stora delar av landet lyssnade vi bl.a. till  inspiratören och grundaren Ole Kassow som dagen till ära och trots sitt späckade schema flugit in från Köpenhamn. Ole berättade lite om vår organisation och tanken med dagen var att inspirera nya kommuner att följa med! Deltagarna fick även möjlighet att provcykla våra olika modeller; Christiania-, Trio- och Nihola-bike samt samtala med oss som redan är igång! Vi inledde denna dag även vårt samarbete med Svenska Röda Korset vilket vi är säkra på kommer att mynna ut i något fantastiskt!

 

3 thoughts on “Cykling utan ålder – Svenska Röda Korset.

  1. Har nu läst om Er underbara organisation. Har själv tänk i liknande banor, men med på ett lite annorlunda sätt, J är själv utan ålder o min passion är att CykEla. Känner nu att j skulle behöva en 3 hjulig CykEl, nu när snart balansen kommer att bli sämre, j har inte ”råd” med att CykEla omkull. Bor i Burgsvik på södra Gotland o har tänkt att förena nytta med nöje! Inspirerad av Era föregångare i Danmark o Skåne har tänkt att j skall införskaffa en Carg cykel för att kombinera min motion med att skjutsa medmänniskor på utflykter o ärenden.
    Har valt ut en lätt mycket o säker Cargo CykEl, XYZ Cargo, tillverkad i Köpenhamn. Har på olika sätt försökt att hitta en möjligheter att ha råd med att skaffa denna cykel o komma igång. Får ni någon idé hur j med mitt behov o idé skall kunna genomföra den?

    Motionspiloten

  2. Hej Bengt. Tack för dina inspirerande rader. Jag kontaktar dej via mail så ska vi säkert kunna lösa detta.

    Hälsningar Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *