Cykling utan ålder – Svenska Röda Korset.

Konferens Uppsala.

Livsglädje hela livet – är det möjligt?

Cykling utan ålder – Sverige deltog i en dags-konferens anordnad av Uppsala kommun. Inför ett hundratal åhörare från stora delar av landet lyssnade vi bl.a. till  inspiratören och grundaren Ole Kassow som dagen till ära och trots sitt späckade schema flugit in från Köpenhamn. Ole berättade lite om vår organisation och tanken med dagen var att inspirera nya kommuner att följa med! Deltagarna fick även möjlighet att provcykla våra olika modeller; Christiania-, Trio- och Nihola-bike samt samtala med oss som redan är igång! Vi inledde denna dag även vårt samarbete med Svenska Röda Korset vilket vi är säkra på kommer att mynna ut i något fantastiskt!

 

One thought on “Cykling utan ålder – Svenska Röda Korset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *